BlackBerry Bold 9700 Smartphone - 5.0 - Felhasználói útmutató

BlackBerry® készülékéhez (például egy Google Mail™ vagy Windows Live™ Hotmail® ... 8. Nyomja meg a Menü gombot. 9. Írja be a nevet és a telefonszámot.

BlackBerry Bold 9700 Smartphone - 5.0 - Felhasználói útmutató - kapcsolódó dokumentumok

BlackBerry® készülékéhez (például egy Google Mail™ vagy Windows Live™ Hotmail® ... 8. Nyomja meg a Menü gombot. 9. Írja be a nevet és a telefonszámot.

Bővebb tájékoztatást itt talál: Diavetítés beállításainak módosítása, 162. ... Ha a billentyűzet vagy a BlackBerry® készülék fel van oldva, a kezdőképernyőn ...

Руководство пользователя. BlackBerry Bold 9000 Smartphone. Page 2. SWD-412896-0505053053-021. Page 3. Содержание. Сокращенные клавиатурные команды.

Hlasitý telefon. Zapnutí nebo vypnutí hlasitého telefonu během hovoru. Blikající kontrolka LED. Kontrolka LED na horní straně smartphonu BlackBerry® bliká ...

7 мая 2014 г. ... Телефон. Для ответа на вызов на устройстве коснитесь и удерживайте кружок в нижней части экрана и проведите пальцем влево.

4 июл. 2019 г. ... khususnya yang berasis Blackbarry 10 dalam mengingat doa sehari-hari. (tursino.files.wordpress.com/2012/03/project-aplikasi-android.pdf).

Telefon. Volání v zařízení můžete přijmout stisknutím a přidržením kruhu v dolní části obrazovky a potažením prstu směrem doleva.

Use the BlackBerry® Desktop Software to back up your smartphone data to your computer. To download the. BlackBerry Desktop Software, from your computer, ...

Blackberry adalah smartphone yang memiliki kemampuan layanan push e-mail, ... Seri pertama BlackBerry yang dilengkapi layar sentuh. ... Z3, Z10, Z30.

Az Android™ a Google Inc. védjegye. ... letöltött, harmadik féltől eredő anyagok, úgymint többek között szövegek, képek, videók.

A helyi szerviz forró vonalak számát, üzletek címét és szervizadatokat (pl. Jótállás irányelvei) tartalmazó listát itt találja meg: HiCare.

VoLTE: Hívások indítása és adathasználat egyszerre. 18. Kamera. Alapvető kamerafunkciók ... A helymeghatározó szolgáltatások engedélyezése vagy kikapcsolása.

Kép beállítása a főképernyő háttérképeként: Érintse meg a Galéria lehetőséget, vagy válasszon a ... Képernyőidő-kezelő engedélyezve.

A memória és tárhely információinak megtekintése. 138. A dátum és idő beállítása ... 2 Érintse meg a Mentés > Belső tárhely > Következő elemet.

beállítása lehetséges: ISO érték, zársebesség, fehéregyensúly, ... Szöveg megadásakor érintse meg a virtuális billentyűzet bezárásához.

Amennyiben már használt hagyományos távcsövet és megfelelő alapismeretekkel rendelkezik a ... rögzíti, így a távcső működése zavartalanul folytatódik.

telepítse a Windows Media Player 11-es vagy újabb verzióját a számítógépre. ... és fiókok > Felhasználók > Felhasználó hozzáadása, lehetőségben, ...

Biztonsági mentés és visszaállítás ... A Telefon készülék visszaállítása ... hangerő le gombot képernyőkép készítéséhez a teljes képernyőről.

Intelligens osztott képernyő: Ha olyankor kap SMS üzenetet vagy ... hatások és a hangok intenzitásának korlátozásával csökkenti az energiafogyasztást.

Tippek és trükkök. 43. Tökéletes szelfi. Engedélyezze a tökéletes szelfi módot, és szabja testre a szépítési beállításokat, hogy biztos.

kiegészítő információt nyújt. Figyelmeztetés ... 3. Jelölje ki, vagy törölje a jelölést az 1. SIM kártya vagy 2. ... Letöltés. A telefon tárhelye fogyóban.

Micro-SIM kártyanyílás. Bekapcsológomb. Hangerő gomb. Fülhallgató. Elülső kamera. Zajcsökkentő mikrofon. Vaku. Hátsó kamera. Hangszóró. 1. 2. 3.

Gyorskapcsoló hozzáadása: Húzza a gyorskapcsolót a panel rejtett részéről a ... feloldására vagy Széf és Alkalmazás-zár elérésére jelszó nélkül.

A háttérkép megváltoztatása. 1 A főképernyőn érintse meg a. Beállítások ikont. 2 Az Általános alatt érintse meg a Háttérképek opciót.

A STB bekötéséhez a mellékletben talál segítséget. Bármely LCD, LED, Plazma TV („lapos TV”) rendelkezik legalább egy HDMI csatlakozóval, így azokhoz a ...

Ha rejtett SSID-vel rendelkező Wi-Fi hálózathoz kíván csatlakozni, ... Adja meg a fájlszéfet, érintse meg a Beállítások > Széf megsemmisítése elemet, és.

2 окт. 2017 г. ... Megjegyzés: A File (Fájl) menü alján a ToupView nyilvántartja a 4 legutoljára ... Amennyiben egy fájl neve nem követi a fenti kiterjesztési ...

A markolás gesztus használata képernyőkép készítéséhez. Alapvető lehetőségek ... vagy harmadik féltől származó alkalmazások használata nélkül. ... a WinRAR.

az alapvető adatokat (pl. a névjegyzéket, a naptárt, a képeket és a videókat). Adatok másolása Android-készülékről. 1 Nyissa meg új készülékén a.

Bejelentkezés Apple ID-val vagy ingyenes Apple ID létrehozása (ez sokféle szolgáltatáshoz, ... iTunes Fájlmegosztó alkalmazások listáján.

2 Érintse meg a Megjelenítés > Háttérképek > Háttérkép beállítása elemet. 3 Válassza ki a kívánt háttérképet és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, ...

Beállítások menüt, és válassza a Főképernyő és háttér > Háttérképek lehetőséget. ... Beállítás mint > Háttérkép menüt, és kövesse az utasításokat a.

Az alábbi folyamatban példaként a Windows 7 és a Microsoft Office Document Scanning program látható. 1. Helyezze a készülékbe az eredeti dokumentumot.

A riasztórendszer programozható a rendszer élesítésére és/vagy jelentés ... [5] Szabotázs/Zóna vezeték hiba: A vezeték hiba egy vagy több zónában történt.

Vastag eredetik, például képeslapok ... Küldő neve. Opcionális ... továbbítása megszakadt a számítógépről történő küldés során USB-n keresztül. Ha a.

Album átnevezése: Jelölje ki az albumot, majd írjon be egy új nevet. ... Ha szeretné őket gyorsbillentyűvel elérni a Zárolási képernyőről, kapcsolja be a ...

10. 1. adagoló hátsó fedele Ha A4-nél hosszabb papírt tölt az 1. adagolóba, távolítsa el ezt a fedelet. 11. Hátsó fedél. Nyissa fel ezt a fedelet a beragadt ...

Multimédiás üzenet létrehozása és küldése . ... A Gmail a Google hivatalos e-mail szolgáltatása. ... Fájl vagy mappa kijelölésekor egy pipa jelenik meg.

Belépés a PrivateSpace területre: Saját PrivateSpace területére közvetlenül a ... vagy Széf és az Alkalmazás-zár elérésére jelszó használata nélkül.

Format (Formázás). Ezzel a paranccsal formázhatja a tárolóeszközt. A formázás minden tartalmat töröl a Micro SD-kártyáról, és egy FAT32-es.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.